Carrière

Energie scan industrie

Meld je aan bij Water & Energy Solutions en maak deel uit van een uniek team van experts. Ervaar de dynamische omgeving van een snelgroeiend bedrijf en leer van elke klant die je bezoekt..

Wil je een verschil maken?

Werkend in kleine, dynamische teams van technische experts, streven wij ernaar om de klant te betrekken in de optimalisatie werkzaamheden. Als gevolg daarvan zorgen wij ervoor dat de gecreëerde optimalisatiemogelijkheden op één lijn liggen met de behoeftes van de klant. Bij Water & Energy Solutions promoten wij een non-hierarchische arbeidsethos op basis van wederzijdse doelstellingen, het delen van verantwoordelijkheden en professionele ontwikkeling.

Wij zijn continue op zoek naar getalenteerde, goed gemotiveerde en ondernemende mensen als versterking voor ons team. Wij bieden de mogelijkheid voor professionals, starters en studenten om te betrokken te raken bij onze projecten op een flexibele manier. Als je op zoek bent naar een goede plek om je carrière een kick-start te geven, een afstudeerproject om je studie af te ronden of een parttime baan als aanvulling op je studieprogramma, dan kan Water & Energy Solutions de oplossing bieden die bij je past.

Comments are closed.