Studenten

Bestaande uit een team van interne experts, onderhoudt Water & Energy Solutions nauwe banden met de Rijksuniversiteit Groningen via de professoren, PhD’s en studenten van de afdelingen Chemical Engineering, Industrial Engineering & Management en Biotechnology. Door verscheidene samenwerkingsvormen hebben onze klanten direct of indirect voordeel van de aanwezige kennis en toewijding op de Rijksuniversiteit Groningen.

De voordelen zijn wederzijds doordat studenten en onderzoeksgroepen, via Water & Energy Solutions, betrokken kunnen raken bij technologische vraagstukken die direct gelinkt zijn aan de huidige vraag en prioriteiten van de procesindustrie. In samenwerking met onze klanten en de universiteit zijn verscheidene academische uitdagingen beschikbaar voor studenten of groepen studenten, zoals:

  • Onderzoekprojecten en case studies (5 – 15 EC’s)
  • Stages (10 – 30 EC’s)
  • Afstudeerprojecten (15 – 60 EC’s)
  • Part-time banen

Als je een gemotiveerde student bent die ervan houdt om technische problemen op te lossen in team verband en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging als aanvulling op je studie, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Comments are closed.