Werken bij

Verhoog je continu de lat voor je ambities? Wil je uitblinken in je expertisegebied of deel uitmaken van een dynamisch team van experts? Wil je je vaardigheden ontwikkelen en resultaat leveren? Wil je dat je werk impact heeft?

Geweldige mensen worden nog beter als ze samenwerken.

Bij Water & Energy Solutions pakken we elke uitdaging aan met kleine, doelgerichte teams leidend tot groten successen als het gaat om de complexe problemen van onze klanten. Onafhankelijk van je niveau, als je net bent afgestudeerd of al jaren werkzaam bent in de industrie; wij zorgen voor een opwindende omgeving. We werken als een team, verwerven inzichten, bewegen organisaties en maximaliseren onze impact.

Wie zoeken we

BijWater & Energy Solutions zijn wij constant op zoek naar personen met een extra drive. Doordat we samenwerken met een breed scala aan klanten die ieder actief zijn in verscheidene sectoren van de proces industrie, zijn wij op zoek naar mensen die:

  • Een BSc. of MSc. diploma hebben in een geschikte Engineering of Applied Science discipline.
  • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden hebben.
  • Het analytische vermogen hebben om complex problemen te begrijpen en op te lossen.

Als je een teamspeler bent, die houdt van het nemen van initiatief, affiniteit heeft met industriele processen en meent dat een baan bij Water & Energy Solutions de ideale start is voor je professionele carrière, voel je dan vrij om een open sollicitatie in te sturen.

Comments are closed.